Άρθρα 2018-06-08T20:30:26+00:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Νέος Ιός στο Facebook – Πως θα απαλλαγείτε ;

«Πιθανότατα τον έχετε δει τις τελευταίες ημέρες με tag σε υποτιθέμενα video φίλων σας. Προσοχή μην πατήσετε τους συνδέσμους ! Ο ιός Commondatastorage Googleapis είναι ένας αρκετά νέος ιός. Πρόκειται για ένα trojan που μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, είναι πιθανότατα πολύ προηγμένος και αν έχει προσβληθεί ο υπολογιστής σας θα ήταν συνετό να τον ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατόν»

Περισσότερα…

General Data Protection Regulation (GDPR) – Τι είναι;

γράφει o Δ.Βαλιώτης – Web Designer & Web Developer

Ο κανονισμός γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR), ο οποίος ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018, δημιουργεί συνεπή κανόνες προστασίας δεδομένων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εφαρμόζεται σε όλες τις εταιρείες που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα Ευρωπαίων πολιτών, ανεξάρτητα από το πού εδρεύει η εταιρεία.

Η επεξεργασία ορίζεται ευρέως και αναφέρεται σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του…

Περισσότερα…

Search Engine Optimization (SEO) – Τι είναι αυτό; Δεν το χρειάζομαι…!

γράφει η Β.Βαλαβοσίκη – Business Consultant & Marketing Manager

«Έφτιαξα την ιστοσελίδα της επιχείρησης μου και είμαι έτοιμος για μία δυναμική διαδικτυακή παρουσία. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι ο πελάτης θα ενθουσιαστεί με την ευχρηστία, το design και τα προϊόντα που προσφέρω μόλις την επισκεφθεί.»

Μάλλον εννοείτε…. ΕΑΝ την επισκεφθεί!

Περισσότερα…

Γαλάζιοι επιχειρηματικοί ωκεανοί που περιμένουν να τους ανακαλύψετε!

γράφει η Β.Βαλαβοσίκη – Business Consultant & Marketing Manager

Στην εποχή που διανύουμε η διεθνής αγορά λειτουργεί υπό το καθεστώς σκληρού ανταγωνισμού σχεδόν σε όλους τους κλάδους και είναι ιδιαίτερα δύσκολη η ανατροπή των κανόνων του ανταγωνισμού, αφού το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς κατέχουν επιχειρήσεις με ισχυρό brand name και με εδραιωμένη θέση στην αγορά.

Περισσότερα…

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο

γράφει η Β.Βαλαβοσίκη – Business Consultant & Marketing Manager

Γενικότερα, το κλίμα που διαμορφώνεται σχετικά με την επιχειρηματικότητα κατά τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Η Ελλάδα φαίνεται ότι προσπαθεί να αφήσει πίσω της την κρίση και να προχωρήσει μπροστά προωθώντας νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και διεισδύοντας στην διεθνή αγορά.

Περισσότερα…